Omdat iedere situatie anders is, heeft KindRijk verschillende contracten met verschillende uurtarieven opgesteld, namelijk:

51 weken contract

Binnen dit contract vallen de 40 schoolweken en alle vakantieweken (m.u.v. de week van Kerst tot en met Nieuwjaarsdag). U hoeft uw zoon/ dochter niet aan te melden, want hij/zij staat vast bij ons op de lijst. Het uurtarief hiervoor is €7,32. Dit contract is alleen af te nemen in dagdelen.

46 weken contract

Binnen dit contract vallen de 40 schoolweken en 6 schoolvakantieweken. Deze 6 weken kunt u naar eigen wens verdelen en reserveren. Zodra de aanmelding voor uw zoon/ dochter bij ons binnen is, krijgt u inloggevens van ons planningssysteem en in dit systeem kunt u dagen indelen en reserveren. Het uurtarief voor dit contract is €7,89. Dit contract is alleen af te nemen in dagdelen.

40 weken contract

Binnen dit contract vallen de 40 schoolweken. Wanneer u in de schoolvakanties geen opvang nodig heeft, past dit contract wellicht goed bij u.

Het uurtarief voor dit contract is €8,42. Dit contract is alleen af te nemen in dagdelen.

Flexibel

Wanneer u flexibele werktijden hebt, is het wel fijn als de BSO ook flexibel is. En dat zijn wij! Na aanmelding van uw zoon/ dochter krijgt u inloggegevens van ons planningssysteem en kunt u dagen reserveren en plannen. Omdat een flexibel contract bij ons maatwerk is, is ons uurtarief €8,42 per uur. Dit contract is alleen af te nemen in dagdelen.

VSO

Binnen dit contract valt de VSO tijdens de schoolweken, het is dus een contract voor 40 weken. Het uurtarief is €8,42. Voor de VSO is een flexibel contract mogelijk.

Vraag via ons contactformulier naar de mogelijkheden of plan een bezichtiging.