Hallo vraagouder(s)!

Mijn naam is Heidi. Ik ben een gastouder met al meer dan 12 jaar werkervaring in dit vak. Ook ben ik 4 jaar werkzaam geweest op een peuterspeelzaal. Ik zou mijzelf omschrijven als duidelijk, consequent met een groot hart voor kinderen. Ik leg dingen graag uit op kinderniveau zodat ze het snappen. Kinderen in de leeftijd van 0-4 vind ik het meest geweldig. Ze zijn zo bezig om de wereld te ontdekken. Ik zoom graag in op hun spel en breng graag afwisseling aan in spel. Ik ben ook lid van de spel-o-theek. Voor sommige ben ik meer een oma gastouder vanwege mijn leeftijd. Ik ben graag bezig met de kinderen door naar speeltuintjes te gaan of heerlijk te knutselen.
Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag. Maar max twee dagen.

Ik ben een Christelijke gastouder, maar voor vraagouders maakt het me niet uit of ze christelijk zijn. Ik wil wel duidelijk zijn dat ik het wel ben en dus de opvang is ook op christelijke grondslag. We bidden voor het eten. Zo zullen ook de christelijke feestdagen langskomen bij mij op de opvang.
Mijn voorkeur heeft 0-4 jaar qua leeftijd van de opvang kinderen. Als het kind uit hetzelfde gezin komt dan wil ik ook BSO leeftijd(4-12) opvangen. Ik kan de kinderen wandelend ophalen van de volgende scholen.
Borgwal basisschool
Stifthorst basisschool

Tarief:  Rond de €5,75 euro per uur.

Uiteraard ben ik in het bezit van de benodigde papaieren en certificaten om gastouder te zijn zoals kinder-ehbo,  en mijn VOG

Neem gerust contact op om te kijken of ik plek heb om uw kinderen op te vangen.

Opvanglocatie: in Renswoude
Flexibele opvang: …
Ervaring: 12+
Opvangtarief: €5,75 per uur
Diploma’s: aanwezig, Kinder-EHBO en VOG

Religie: christelijk

Leeftijdscategorie:0-12 jaar

LRK-geregistreerd: ja

Beschikbaarheid maandag, dinsdag of vrijdag
0-12 jaar
Ik ben geïnteresseerd in deze gastouder