Mijn naam is Henriètte Torn Broers en sinds 2009 werkzaam als gastouder. Ik ben moeder van 5 kinderen waarvan er drie getrouwd zijn en er 1 verkering heeft. De jongste van 18 jaar woont nog thuis. Inmiddels ben ik ook oma van twee kleinzoons en sinds juli 2021 weduwe. Omdat ik altijd ‘thuis’moeder ben geweest was gastouder worden een mooie mogelijkheid om dat te blijven doen toen de jongste naar school ging en tegelijkertijd er voor andere kinderen te kunnen zijn.

Wat voor mij belangrijk is in de Kinderopvang is dat kinderen in een veilige, vertrouwde omgeving ontwikkelen en opgroeien. Samen en bij elkaar spelen is dan ook een belangrijk deel van de dag. Ook voorlezen, kleuren, verven, muziek maken en spelletjes doen worden afgewisseld.

De kinderen die komen hebben vaak de leeftijd vanaf 3 maanden totdat ze naar school gaan. Het is geweldig om ze de eerste jaren van hun leven te zien opgroeien en te zien ontwikkelen.

Kerkelijk ben ik betrokken bij de Hervormde Gemeente (PKN). Daar heb ik 15 jaar clubwerk mogen doen voor kinderen van groep 1, 2, en 3. Ook ben ik 10 jaar betrokken geweest bij de Bijbelweek. Eerst als medewerker, later hoofdleiding en daarna nog coördinator. In het gastouderen probeer ik mijn geloof uit te dragen. We bidden en danken voor het eten, we lezen een verhaal uit de kinder/peuterbijbel en we luisteren liedjes over de Bijbel. Ook ‘gewone’ kinderliedjes komen aan bod.

Ik woon in een twee-onder-één-kapwoning in Veenendaal en heb een heerlijke tuin tot mijn beschikking met trampoline, glijbaan, fietsjes, tractors, enz. Verder zijn er in de buurt genoeg speeltuintjes als ze in huis en tuin uitgespeeld zijn.

Sinds november2022 ben ik verbonden aan KindRijk naast een ander Gastouderbureau.

Opvanglocatie: Veenendaal
Flexibele opvang: in overleg
Ervaring: 14 jaar
Opvangtarief: 6,30 euro per uur
Diploma’s: diploma voor het gastouderschap zijn in mijn bezit, aangevuld met verschillende certificaten
Kinder-EHBO en VOG: aanwezig
Religie: christelijk
Beschikbaarheid: Maandag, woensdag en donderdag 7.30 – 17.30 uur
Leeftijdscategorie: 0 tot 4 jaar
LRK-geregistreerd: ja (klik hier voor inspectierapporten)

Beschikbaarheid maandag, woensdag en donderdag
Leeftijden 0 – 4 jaar