Shalom!

Mijn naam is Nathania en ik woon op een flat in Ede-Zuid. Ik ben zo’n 30 jaar betrokken bij kinderwerk, zowel in de kerk als daarbuiten. Sinds 2007 werk ik in mijn eigen huis als gastouder. Daarvoor heb ik als gastouder voor een gezin gewerkt, waarvan de ouders musiceerden en veel reisden. Ontzettend leuk om met kinderen te werken, en vooral ze te zien groeien en vorderingen te maken.

Mijn passie is, om ze mee te geven dat ze uniek zijn, en a.h.w. het goud in ze te vinden en tevoorschijn te halen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er een goede sfeer is, zodat de kinderen zich veilig en thuis voelen. Iets wat ik regelmatig terug hoor van de ouders dat ze dat hier ervaren. We proberen elke dag naar buiten te gaan, maar soms hangt het van de bezetting en het weer af. Er zijn een aantal speeltuinen in de buurt, we kunnen naar de vijver of de supermarkt lopen, en bij slecht weer proberen we alsnog een rondje om de flats heen te lopen.

Er wordt oa voorgelezen, gebouwd, gekleid en op de trampoline gesprongen (deze staat bij mij in huis). Samen zingen, bidden en vooral dansen! Ik ben christen en dat houd in dat God centraal staat, maar niet op een wettische manier. Kinderen proeven heel gauw of je echt bent. Ik sta met de naam “Kingdom Kids”, ingeschreven bij de KvK.

Ik ben beschikbaar op de volgende dagen: maandag t/m donderdag.

Tarief: Rond de €5,75 euro per uur

Uiteraard ben ik in het bezit van de benodigde papieren en certificaten om gastouder te zijn zoals ehbo, en mijn VOG

Neem gerust contact op om te kijken of ik plek heb om uw kinderen op te vangen.

Opvanglocatie: in Ede, Zuid
Flexibele opvang: …
Ervaring: 30+
Opvangtarief: €5,75 per uur
Diploma’s: aanwezig, Kinder-EHBO en VOG

Religie: christelijk

Leeftijdscategorie:0-4 jaar

LRK-geregistreerd: ja

Beschikbaarheid maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
0-4 jaar
Ik ben geïnteresseerd in deze gastouder