Shalom!

Mijn naam is Nathania en ik woon op een flat in Ede-Zuid. Ik ben zo’n 30 jaar betrokken bij kinderwerk, zowel in de kerk als daarbuiten. Sinds 2007 werk ik in mijn eigen huis als gastouder. Daarvoor heb ik als gastouder voor een gezin gewerkt, waarvan de ouders musiceerden en veel reisden. Ontzettend leuk om met kinderen te werken, en vooral ze te zien groeien en vorderingen te maken.

Mijn passie is, om ze mee te geven dat ze uniek zijn, en a.h.w. het goud in ze te vinden en tevoorschijn te halen. Ik vind het ontzettend belangrijk dat er een goede sfeer is, zodat de kinderen zich veilig en thuis voelen. Iets wat ik regelmatig terug hoor van de ouders dat ze dat hier ervaren. Het streven is om elke dag naar buiten te gaan, maar soms hangt het van de bezetting en het weer af. Er zijn een aantal speeltuinen in de buurt, we kunnen naar de vijver of de supermarkt lopen, en bij slecht weer proberen we alsnog een rondje om de flats heen te lopen.

Er wordt oa voorgelezen, gebouwd, gekleid en op de trampoline gesprongen. Samen zingen, bidden en vooral dansen!  Ik ben christen en dat houd in dat God centraal staat, maar niet op een wettische manier. Kinderen proeven heel gauw of je echt bent. Ik sta met de naam “Kingdom Domain Kids”, ingeschreven bij de KvK. Regelmatig een training volgen hoort erbij en het is superleuk om aangespoort en geinspireert te worden!

Ik ben beschikbaar op de volgende dagen: maandag t/m donderdag. Ook sta ik ingeschreven bij nog een gastouderbureau, d.w.z. wie het eerst komt en alles in orde heeft, gaat voor. Bij interesse, zou ik alvast mijn Algemene Voorwaarden en Pedagogische werkplan kunnen e-mailen.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag  van 07.30-18.45 uur.
Vrijdag ochtend in overleg, mits ik geen afspraken heb staan. Leeftijd: 0-4 jr

In principe is veel mogelijk, als ik het maar lang van tevoren weet. Hoe eerder, hoe beter!

Opvanglocatie: in Ede Zuid
Flexibele opvang: in overleg
Ervaring: ruim 30 jaar
Opvangtarief: €6,06 per uur
Diploma’s: Helpende zorg en welzijn, Muziekkwartier certificaat 2022
Kinder-EHBO en VOG: aanwezig
Religie: christelijk
Leeftijdscategorie:0-4 jaar
LRK-geregistreerd: ja (klik hier voor inspectierapporten)

Beschikbaarheid maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
0-4 jaar