Mijn naam is Emma, ik ben 32 jaar oud. Binnenkort hoop ik mijn diploma te kunnen behalen van mijn SPW3 opleiding, als die in het bezit is kunnen mijn deuren van mijn gastouderopvang open vanaf oktober 2021 in Kernhem. Na ruim 13 jaar in de tandheelkunde te hebben gewerkt als Preventie-assistente, vond ik het voor mijzelf een mooie stap om een carrière switch te maken. Deze carrière switch heb ik bewust gekozen. Het is niet dat ik het vak niet leuk vind, maar ik mis daar de uitdaging in. Mijn hart is groot en ik ben mij meer gaan verdiepen in het werken met kinderen. In de tandheelkunde heb ik veel kindjes mogen helpen met het zorg dragen voor hun gebit. Het werken met kinderen is mijn grote passie. Ik ben mij meer gaan oriënteren naar de pedagogische kant “de kinderopvang”. Voor mijn gastouderopvang heb ik de naam ‘Emma’s Hoeve’ gekozen. Het woord Hoeve verwijst hierbij naar mijn achternaam, maar een Hoeve is ook een naam voor een boerderij. Deze boerderij verwijst dan naar mijn ‘huis’.

Inmiddels ben ik zelf ook moeder van 2 prachtige kinderen: een jongen van 5,5 jaar oud en een meisje van 3,5 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en kinderen in een heel fijn groot huis waar ik een aparte speelkamer voor de kinderen gemaakt hebt. Het werken met kinderen vind ik echt heel waardevol. Ik mag een steentje bijdragen tijdens het opgroeien van een mooi kostbaar mens en zou mij graag in willen zetten als gastouder. Dit wil ik doen om de werkende ouders toch een kans te bieden hun kinderen bij een opvang te kunnen plaatsen die betaalbaar is.

Tarief:  Rond de €6 euro per uur

Uiteraard ben ik bijna in het bezit van de benodigde papieren en certificaten om gastouder te zijn zoals ehbo, en mijn VOG

Neem gerust contact op om te kijken of ik plek heb om uw kinderen op te vangen.

Opvanglocatie: in Ede, Kernhem
Flexibele opvang: …
Ervaring: meerdere jaren met mijn eigen kinderen en in de tandenzorg
Opvangtarief: €6,50 per uur
Diploma’s: bijna aanwezig, Kinder-EHBO en VOG

Religie: christelijk

Leeftijdscategorie:0-4 jaar, evt vso/bso met een uitzondering als broer of zus hele dag komt.

LRK-geregistreerd: ja

Beschikbaarheid maandag, dinsdag, donderdag evt in overleg andere dag
  0-4 jaar
Ik ben geïnteresseerd in deze gastouder