Mijn naam is Esmeralda. Ik ben moeder van twee kinderen die inmiddels op zichzelf wonen. Al vanaf de geboorte van onze dochter van 31 jaar ben ik werkzaam als gastouder.

Sinds 2006 ben ik zelfstandig en geregistreerd en zorg ik voor professioneel oppas aan kinderen van 7 maanden tot 4 jaar. Ook ben ik in het bezit van alle overige benodigde diploma’s, zoals kinder EHBO. Brengt u uw kind bij mij in de oppas dan voldoet u aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. De opvang gebeurt bij ons thuis in een vertrouwde en veilige omgeving in onze eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk de Maandereng.

In de tuin en gezellige woonkamer hebben de kinderen alle ruimte om zich te vermaken. Met enige regelmaat ga ik ook met de kinderen in de omgeving een wandeling maken en bezoeken wij de kinderspeeltuin hier om de hoek.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen ritme en regelmaat krijgen. En niet alleen ritme in omgang, ook zingen en dansen we met regelmaat waarbij ook de nodige muziekinstrumenten uit de kast worden gehaald. Het is hier dan ook met regelmaat een gezellige boel.

Mijn opvang tarief bedraagt €6,00 per uur incl. eten en drinken. Tijdens schoolvakanties ben ik gesloten, uiteraard wordt dan geen vergoeding gerekend.

Telefoonnummer: 0318-840 506 of 06-163 935 31 of via e-mail: Esmeraldafloor@chello.nl

Bijzonderheden:

– Tijdens schoolvakanties gesloten

– In bezit van een lieve hond. Een Friese Stabij genaamd Renko

Neem voor nadere informatie gerust contact met mij op. Kinderdagoppas “De Kleine Voetjes” in Ede.

Opvanglocatie: Ede Maandereng
Flexibele opvang: In overleg
Ervaring: 30 jaar
Opvangtarief: €6,00 per uur
Diploma’s: aanwezig, Kinder-EHBO en VOG
Religie: geen
Leeftijdscategorie:
7 maanden-4 jaar
LRK-geregistreerd: Ja (klik hier voor inspectierapporten)

Beschikbaarheid ma – do (schoolvakanties gesloten)
Leeftijden 0-4 jaar