“Ik ben Noëmie, 27 jaar, getrouwd met Matthew en wij wonen samen met onze 2 kinderen en onze huisdieren in een gezellige nieuwbouwwijk in Ede Veldhuizen. Wij wonen in een straat met veel kinderen en wij hebben dan ook het geluk dat we recht voor een mooie speeltuin wonen. Geen auto’s voor de deur maar een mooi grasveld met speeltoestellen.

Ik wou altijd al gastouder worden en heb hier toen ook het benodigde diploma voor gehaald. Na 2 jaar stage te hebben gelopen bij een gastouder heb ik er toch voor gekozen om nog een andere opleiding te doen. Hierna ben ik mijn eigen nagelsalon begonnen en ik doe dit nog steeds met plezier. Maar na de geboorte van mijn dochtertje kwam ik er echt weer achter dat met kinderen werken mijn passie is. Ik ben toen ook vrijwilligster geworden bij een peuter ochtend en bij moeders informeren moeders. En nu ga ik dan als gastouder werken.

Ik vind het heel erg belangrijk dat een kindje zich veilig en op zijn plek voelt. Elk kind is anders en heeft zijn eigen behoeftes en ik pas me daar graag op aan. Omdat ik het ook echt belangrijk vind dat een kindje wordt ondersteund in zijn emoties ga ik in september de opleiding kinder emotie coach volgen.

Ik ben in het bezig van alle benodigde papieren en certificaten en mijn tarief is 6,10 per uur.

Mijn werkdagen zijn de woensdag en donderdag van 07:30 tot 18:30”

Opvanglocatie: Ede Veldhuizen
Flexibele opvang: nee
Ervaring: startend
Opvangtarief: €6,10 per uur
Diploma’s: aanwezig, Kinder-EHBO en VOG

Religie: geen

Leeftijdscategorie: 0-4 jaar

LRK-geregistreerd: ja

Beschikbaarheid woensdag, donderdag
Leeftijden 0-4 jaar
Ik ben geïnteresseerd in deze gastouder