Mijn naam is Gea Rap. Ik ben 34 jaar. Ik ben een christelijke gastouder en woon samen met mijn man en 4 kinderen in Otterlo. Onze meiden zijn 12 en 11, de jongens 9 en 5.

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de ouderenzorg. Ik heb gewerkt met dementerende ouderen en ouderen met gedragsproblemen. Daarnaast ben ik ruim 12 jaar zondagsschooljuf bij De Hervormde kerk te Otterlo. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar vertel ik elke winter uit de bijbel.

Werken in de zorg vraagt veel flexibiliteit. Door de wisselende diensten, maar ook door elk moment opgeroepen te kunnen worden ivm het vele personeels te kort. Na al die jaren verlangde ik naar regelmaat en er te kunnen zijn voor mijn eigen kinderen wanneer ze dat nodig hebben. Mijn hart ligt bij het zorgen voor mensen. Klein en groot. Daarom heb ik de switch gemaakt naar het gastouderschap. Ruim een jaar ben ik nu werkzaam als gastouder. Ik vind het heerlijk om te zorgen voor de kinderen en tegelijkertijd er te kunnen zijn voor mijn eigen kinderen.

Ik hou ervan om naar buiten te gaan. Ik probeer dat ook elke dag te doen. De ene keer is dat een wandeling in het dorp of even bij de beestjes kijken bij de boerderij. Of lekker buiten spelen in de tuin. Creatief bezig zijn vind ik ook erg leuk. Regelmatig komen de knutselspullen op tafel. Verven, kleien, knippen kleuren. Voor ieder was wils.

Mijn werkdag zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Binnen die dagen ben ik flexibel wat betref breng en ophaaltijden. Die kunnen in overleg. Mijn uurtarief is 6 euro.

Uiteraard ben ik in het bezit van de nodige diploma’s en certificaten. Zoals een Kinder-EHBO diploma, een geldige VOG en LRK geregistreerd.

Neem gerust eens contact op voor een kennismaking.

Opvanglocatie: in Otterlo
Flexibele opvang: binnen mijn werkdag, zolang er plek voor is
Ervaring: ruim een jaar
Opvangtarief: €6,- per uur
Diploma’s: aanwezig
Kinder-EHBO en VOG: aanwezig
Religie: christelijk
Leeftijdscategorie: 0-4 jaar
LRK-geregistreerd: ja (klik hier voor inspectierapporten)

Beschikbaarheid dinsdag, donderdag en vrijdag
  0-4 jaar